Garda zupa ar austrumu akcentu

3 1

Sastāvdaļas

  • 3 lieli kartupeļi
  • 2 burkāni
  • Neliels cukini vai kabacis
  • Sarkanās pupiņas (var konservētas)
  • 1 liels sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.kar. karija pulv
  • ½ tējk. kurkumas,ingvera,kanēļa
  • Muskatrieksta garšvielu pulveru
  • Sāls, pipari, buljona kub

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež pusripiņās notīrītus burkānus, mazos kubiciņos- nomizotus kartupeļus un cukini/kabaci; sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
  2. Pannā sakarsē 4 ēd.kar. eļļas un tajā iemaisot apcep minētās garšvielas. Tad pievieno visus dārzeņus (bez pupiņām), samaisa ar garšvielām un apcep ~8 min.
  3. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno buljona kubiņu. Apceptos dārzeņus liek katlā, vāra, līdz kartupeļi gandrīz mīksti. Pievieno pupiņas, kā arī pēc garšas piparus un sāli (ja ir vēlme). Nedaudz vēl pavāra un gatavs!

Komentāri

............ 2012. gada 6. februāris 16:35
negarsiga parak vienkarsa

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas