Sākums > Receptes > Zupas

Garda zupa ar austrumu akcentu

2009. gada 28. februāris
Foto: ieviš
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež pusripiņās notīrītus burkānus, mazos kubiciņos- nomizotus kartupeļus un cukini/kabaci; sīpolu un ķiplokus sasmalcina.
2. Pannā sakarsē 4 ēd.kar. eļļas un tajā iemaisot apcep minētās garšvielas. Tad pievieno visus dārzeņus (bez pupiņām), samaisa ar garšvielām un apcep ~8 min.
3. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno buljona kubiņu. Apceptos dārzeņus liek katlā, vāra, līdz kartupeļi gandrīz mīksti. Pievieno pupiņas, kā arī pēc garšas piparus un sāli (ja ir vēlme). Nedaudz vēl pavāra un gatavs!
Uz augšu