Lēta, viegli pagatavojama un ņammīga aknu mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • Aknas
  • Skābais krējums (250g, ja grib vairāk šķidrumu, tad var arī vairāk)
  • Garšvielu maisījums

Pagatavošana

15 min.
  1. Apcepam uz pannas un lēnas ugunss kubiņos sagriztas akniņas (vidēji 10min).
  2. Pārlejam visu ar krējumu un beigās uzberam garšvielu maisījumu. Visu samaisam un ņamma gatava.
  3. Atzīšos, ka līdz šai mērcītei, aknas vispār neēdu.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Marina 2012. gada 27. marts 12:24
ļoti vienkarši un garšīgi!!!
janis 2011. gada 7. janvāris 14:25
ja butu ediens tad butu labi, bet ta "ņamma" izklausas ka sunju bariba.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni