Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Siera kūka "visgardākā"

2009. gada 21. februāris
Foto: Elīna
Pagatavošana
1 min
1. Samaļ auzu pārslu cepumus un mandeles, pievieno kausētu sviestu un izveido viendabīgu masu, kuru izklāj veidnē.
2. Sakultu saldo krējumu samaisa kopā ar skābo krējumu un Philadelphia sieru, pievieno klāt cukuru, vaniļas cukuru un izšķīdinātu, atdzesētu pārtikas želantīnu.(Cukuru un vaniļu pievieno pēc vēlēšanās, bet pārcensties arī nevajag, jo šai kūkai nav jābūt pārāk saldai)
3. Siera masu lej viednē uz cepumu pamatnes un ievieto ledusskapī uz vismaz 4 stundām.
4. Kūkas garnēšnai izmanto sviestā apceptas auzu pārslas, kurām cepot pievieno kakao pulveri, cukuru un rozīnes.
5. Vasarā kūkai var likt svaigas zemenes vai avenes.
6. Labu apetīti.
Uz augšu