Visgaršīgākie pildītie kartupeļi

3 1

Sastāvdaļas

  • 8 -10 zaļu kartupeļu
  • 500 g maltās gaļas
  • Paciņa rīsu
  • Siers pēc garšas
  • 1 -2 sīpoli
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un pārgriež uz pusēm. Katrai pusītei izgrebj vidu. Malto gaļu sajauc ar sāli, pipariem, vārītiem rīsiem un sagrieztiem sīpoliem. Masu pilda kartupeļu pusītēs un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 220 grādu temperatūrā. Kad kartupeļi mīksti, uzkaisa sarīvētu sieru un pēc 5 minūtēm ņem ārā. ;)
  2. Garšo ļooooti labi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni