Sākums > Receptes > Deserti

Torete "ziemas pasakas"

2009. gada 19. februāris
Foto: Ingrīda Pitkeviča
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu kopā ar šokolādi izkausē. Ar karstu ūdeni aplej kafiju un samaisa, pielej pie sviesta un šokolādes maisījuma.Miltus, cepamo pulveri un pusglāzi cukura samaisa kopā. Otru pusi glāzes cukura un olas sakuļ, pievieno krējumu, samaisa un tad pievieno vēl vienu olu, visu kārtīgi samaisa. Samaisa olu masu kopā ar šokolādes masu. Uzmanīgi samaisa iegūto masu ar miltiem. Liek formā un cep 160 - 170 grādos apmēram vienu stundu.
2. Krēmam karsē balto šokolādi un saldo krējumu. Kad izkusis pievieno vārošu ūdeni. Pārlej citā traukā un liek ledusskapī apmēram uz vienu stundu.
3. Gatavu pīrāgu atdzesē formā. Atdzisušu pīrāgu sagriež 3 daļās, nosmērē ar uzputotu krēmu.
Uz augšu