Kartupeļu pankūkas ar sieru, garnelēm, gaļu: izcili garšīgi

3 1

Sastāvdaļas

  • Garneles: 200 g
  • Kartupeļi: Uz katru cilvēku 3 vidēja lieluma kartupeļi
  • Olas: Vismaz 6 (jo vairāk jo labāk)
  • Siers: Vislabāk, ja ir siera desa 350 grami
  • Žāvēta gaļa: 200 g
  • Milti: 140 g
  • Šķipsniņa sāls, cukura, maltu melnu piparu

Pagatavošana

120 min.
  1. Atsevišķā traukā sarīvē kartupeļus, sulu nenokāš (!) pieliek klāt miltus, samaisa.
  2. Saputo olas, līdz gaišai , vijīgai masai, pievienojot šķipsniņu sāls, cukura, piparu, un pievieno kartupeļu masai.
  3. Gatavajai masai pievieno klāt kubiņos sagrieztu sieru, garneles un mazās strēmelītēs sagrieztu gaļu.
  4. Tad uz iepriekš sakarsētas pannas liek ēdamkaroti sviesta vai eļļas un cep pankūkas, kamēr kļūst zeltaini brūnas.
  5. Pamēģiniet, noteikti nenožēlosiet!
  6. Labu apetīti & lai veicas pagatavošanā!

Komentāri

Ieva 2015. gada 15. jūlijs 20:00
Super,ļoti garšīgi, tikai es vēl pievienoju kariju un bija vēl labāk. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni