Vafele pildīta ar gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Vafeļu plāksnes 1 paka
  • 0.5 Kotlešu gaļa 0,5 kg
  • Sīpols 1 gab
  • Ķiploks 1-2 daiviņas
  • Sk. krējums 1-2 ēd.karotes
  • Olas 4 gab
  • Milti 1ēd.karote
  • Sāls,pipari u.c.garšvielas pēc saviem
  • Ieskatiem
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltai kotlešu gaļai pieliek sīki sagrieztus sīpolus ,ķiplokus,krējumu un garšvielas.Samai-
  2. sa.Jāizveidojas masai,kuru viegli varētu uzsmērēt.Ja gaļas masa par biezu- pieliek vēl krējumu.
  3. Ņem vafeļu loksni /ar rūtiņām uz augšu/
  4. un viegli ar platu nazi uzziež gaļas masu.
  5. Nākošo loksni liek virsū apziestajai,līdz
  6. visas 4 ir apziestas,tikai pēdējā-5, tiek likta
  7. virsū bez gaļas.
  8. Sasmērēto gaļas "torti" nedaudz ar rokām
  9. saspiež,lai stingrāk turās kopā.
  10. Sakuļ olas, kurām pievieno miltus.
  11. Tad ar asu nazi "torti" sagriež gabaliņos
  12. apmēram- 5 reiz 5 cm
  13. Sakarsē pannu ar eļļu
  14. Ņem pa gabaliņam vafeles un kārtīgi no
  15. visām pusēm samērcē olā un tūdaļ liek uz
  16. pannas.
  17. Cep uz nelielas uguns, lai neapdegtu, bet izceptos.T.i. kādas 5 min. no katras puses
  18. Var ēst karstus pie buljona kā arī aukstus
  19. Garšo ļoti labi.
  20. P.s. Tā kā vafeles plāksnes pēc garšas ir
  21. ļoti neitrālas, tad sāls u.c. garšvielas jāņem
  22. vairāk nekā parasti
  23. Labu apetīti !
  24. izceptos

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis