Ābolkūciņa

2009. gada 17. februāris
Foto: Naomija
Pagatavošana
30 min
1. Ābolīšus nomizo, sagriež, nogriež 5as plānas šķēlītes, pārējo kubiciņos, trīsstūrīšos vai aplīšos (kā sirds kāro)
2. Olas baltumu atdala no dzeltenuma un tad baltumam pievieno 3 ēdamkarotes cukuru, tad sakuļ pac (pielietojot mazliet spēka un enerģijas) vai ņem talkā mixeri :)
3. Dzeltenumam pievieno atlikušo cukuru,miltus un sviestiņu vai margarīnu, arī enerģiski samaisa
4. Tad liek cepamajā formā vai cepamajā stikla traukā vispirms dzeltenumu, tad pievieno ābolīšus, samaisa un visbeidzot iecilā baltumu pa virsu smuki saulītē uzliek tās 5as šķēlītes :)
5. Liekam cepeškrāsnī un uz 200° cepam apm 30 min :)
Uz augšu