Risoto ar malto galu, cukini un sampinjoniem

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 glazes risu
  • 200 -300 gr jaukta malta gala
  • 1 videjs cukini
  • 7 -10 sampinjoni, atkariba no izmera
  • Sals, melnie maltie pipari
  • Sausie maltie kiploki
  • Saldais krejums ½ gl vai Filadelfija klasiska 3 ed.kar. (pec izveles un daudzums uz aci, lai pievienojiot veidotos kremveida konsistence)
  • Olivella
  • Parmezan siers rivets (aptuveni 5 ed.kar.)

Pagatavošana

1 min.
  1. Panna uzkarse olivellu, pievieno malto galu. Apcep, tacu neapbrunina. Pievieno sali, piparus, kiploku pulveri. Sutina aptuveni 5-6 min., pievieno rupju sagrieztus sapminjonus, stremeles sagrieztus cukini, uzliek vaku un uz nelielas liesmas sutina aptuveni 10 min. Nonem vaku, samaisa, pielej aptuveni glazi udens. Lauj udenim uzvarities, pievieno risus. Nepatraukti maisot sutina, lidz risi ir puslidz gatavi. Pievieno saldo krejumu vai filadelfijas sieru, samaisa, pasutina 3-5 min. un pieviueno parmezan sieru atkal samaisa. Uzliek vaku uz uz loti lenas liesmas lauj pasutinaties 3-5 min. Pagarso, ja nepieciesama vel sals, pievieno tagad, samaisa. Uzliek vaku, lauj iestaveties 5 min. Pasniedzot var parkaisit sasmalcinatus petersilus.
  2. Labu apetiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni