Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Risoto ar malto galu, cukini un sampinjoniem

2009. gada 13. februāris
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
1 min
1. Panna uzkarse olivellu, pievieno malto galu. Apcep, tacu neapbrunina. Pievieno sali, piparus, kiploku pulveri. Sutina aptuveni 5-6 min., pievieno rupju sagrieztus sapminjonus, stremeles sagrieztus cukini, uzliek vaku un uz nelielas liesmas sutina aptuveni 10 min. Nonem vaku, samaisa, pielej aptuveni glazi udens. Lauj udenim uzvarities, pievieno risus. Nepatraukti maisot sutina, lidz risi ir puslidz gatavi. Pievieno saldo krejumu vai filadelfijas sieru, samaisa, pasutina 3-5 min. un pieviueno parmezan sieru atkal samaisa. Uzliek vaku uz uz loti lenas liesmas lauj pasutinaties 3-5 min. Pagarso, ja nepieciesama vel sals, pievieno tagad, samaisa. Uzliek vaku, lauj iestaveties 5 min. Pasniedzot var parkaisit sasmalcinatus petersilus.
2. Labu apetiti!
Uz augšu