Zaļā lazanja ar vistas gaļu

5 1
Zaļā lazanja ar vistas gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas vistas gaļas
  • 200 g spinātu
  • 1 burkāns
  • 1 neliels čili pipars
  • 1 sīpols
  • Eļļa cepšanai
  • 4 ēd. k. miltu
  • 4 ēd. k. sviesta
  • 1 l piena
  • 150 g siera
  • Garšvielas
  • Sāls
  • Lazanjas plāksnītes

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu un burkānu apcep eļļā, cepšanas procesa beigās pievieno un arī nedaudz apcep sasmalcinātu čili.
  2. Novārītu gaļu sagriež salmiņos.
  3. Miltus sviestā apcep un pielej pienu.
  4. Formā kārtās liek lazanjas plāksnītes, kas pirms tam nedaudz izmērcētas karstā ūdenī, lai kļūtu mīkstākas. Tālāk liek gaļu, apceptos dārzeņus, sagrieztus spinātus, pieber sarīvētu sieru un bagātīgi pārlej ar balto mērci.
  5. Virsējo kārtu pārlej ar mērci un pārber ar biezāku siera kārtu. Cep cepeškrāsnī 30 min.

    Labu apetīti!
    Virsējo kārtu pārlej ar mērci un pārber ar biezāku siera kār...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni