Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes-sarkano biešu kūka

2005. gada 26. aprīlis
Foto: Anita Vogelius
Pagatavošana
50 min
1. Uzkarsejam cepeskrasni lidz 180C un iesmerejam 20cm diametra cepamo formu.
2. 2 Bloda iesijajam kakao pulveri, miltus, un cepamo pulveri.Pievienojam cukuru.
3. Nomizojam varitas bietes un liekam blenderi un blenderejam lidz sanak puree. Pamazam pievienojam olas,vanilu,ellu,un blenderejam kamer masa vienmeriga. Tad pievienojam miltu un kakao maisijumu un visu samaisam atkal.Tad lejam iesmeretaja forma.
4. Liekam cepeskrasni un cepam 50-60 min, vai lidz kukas iekspuse labi izcepusies.
5. Kuku atdzesejam, apgriezam otradi un parkaisam ar pudercukuru.
Uz augšu