Dundagas krēms(4 porc.)

3 1

Sastāvdaļas

  • 160 g. mannas
  • 1 l.ūdens
  • 200 ml.saldā krējums
  • Ēdamkarote rozīņu
  • Tējkarote vanilīncukura
  • 2 -3 ēd.kar.cukura
  • 2 glāzes skābu ogu mērces

Pagatavošana

30 min.
  1. Ūdenim pievieno cukuru un uzvāra,nepārtraukti maisot,pieber mannu,dažas min.pavāra,pievieno rozīnes.Katliņu noņem no uguns,biezputru uzbriedina un atdzesē.
  2. Saldo krējumu saputo ar vanilju un iecilā biezputrā.
  3. Pasniedz ar skābu mērci no dzērvenēm,ķiršiem,jāņogām vai meža ogām.
  4. Šķīvī ielej mērci,virsū liek biezputru(lai mērce nav pārāk šķidra un biezputra būtu virsū)
  5. Rotā ar saldajiem salmiņiem(divi salmiņi horizontāli ieslīpi,pa vidu salmiņiem ķirsi vai citu ogu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti