Pasta ar pistacijam

2009. gada 27. janvāris
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
25 min
1. Ja taisa ar sīpoliem, tad pannā ielej olīveļļu, uzkarsē un ieliek sasmalcinātus sīpolus, apzeltina 2-3 min.,
2. Pieber sasmalcinātas pistācijas un nepārtraukti maisot, apcep 3-5 minutes (jāskatās, lai nepaliek brūnas), pielej saldo krējumu, pasutina kamēr krējums paliek pabiezs un viss. Uzliek vāku, noņem no uguns.
3. Vāra sālsūdenī makaronus. Kad tie ir gatavi, sajauc tos ar mērci, pievieno nedaudz Parmesan sieru un pasniedz.
P.s. Ja taisa bez sīpola, tad process ir identisks.
P.p.s. Ja vēlas, var pievienot cauraugušu kūpinātu, kubiņos sagrieztu gaļinu. Tad to pievieno pannā pirms pistācijam un apcepina zeltainus kopa ar sīpolu.

Labu apetīti!
Uz augšu