Pasta ar pistacijam

5 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sasmalcinātu pistāciju
  • 200 g saldā krējuma
  • 1 sīpols - pēc vēlēšanās
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Makaroni
  • Olīveļļa
  • Parmesan siers (kādu vēlās)
  • Ūdens

Pagatavošana

25 min.
  1. Ja taisa ar sīpoliem, tad pannā ielej olīveļļu, uzkarsē un ieliek sasmalcinātus sīpolus, apzeltina 2-3 min.,
  2. Pieber sasmalcinātas pistācijas un nepārtraukti maisot, apcep 3-5 minutes (jāskatās, lai nepaliek brūnas), pielej saldo krējumu, pasutina kamēr krējums paliek pabiezs un viss. Uzliek vāku, noņem no uguns.
  3. Vāra sālsūdenī makaronus. Kad tie ir gatavi, sajauc tos ar mērci, pievieno nedaudz Parmesan sieru un pasniedz.
    P.s. Ja taisa bez sīpola, tad process ir identisks.
    P.p.s. Ja vēlas, var pievienot cauraugušu kūpinātu, kubiņos sagrieztu gaļinu. Tad to pievieno pannā pirms pistācijam un apcepina zeltainus kopa ar sīpolu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni