Ola tostermaizē

5 1
Ola tostermaizē
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles tostermaizes
  • 2 olas
  • Ķiploku sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Maizes šķēlēs vidū izgriež kvadrātiņu, liek caurās šķēles un "atgriezumus" uz pannas eļļā apcepties no vienas puses brūnus.
  2. Apgriež otrādi, caurumos iesit olas, pārkaisa ar ķiploku sāli, uzliek vāku un uz mazas uguntiņas cep, kamēr ola apvelkas, tad apgriež otrādi, pacep ~20 sekundes. Beigās apgcep līdz smukam brūnumam. Un - ēd nost! Ja vēl apkaisa ar zaļumiem - ideāli!
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis