Biespiena deserts

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g Biezpiena
  • 250 g Jogurta vai sk. krējuma
  • 25 g Želantīna
  • 100 g Cukura (cukurs pēc garšas)
  • Šokolāde dekorēšanai

Pagatavošana

70 min.
  1. Biezpienu sajauc ar jogurtu vai sk. krējumu, cukuru un pievieno želantīnu, ko pirms tam izkausējam 50g ūdenī vai pienā un pievienojam masai, un sablenderējam. Sablenderēto masu liekam trauciņos un liekam ledusskapī ~ 1.5 h atdzist. Dekorē ar rīvētu šokolādi vai sev tīkamo dekoru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti