Sākums > Receptes > Salāti

Tunča salāti franču gaumē

2005. gada 26. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Neaizmirstam dažādībai savā ēdienkartē iekļaut zivi! Un kāpēc lai tie nebūtu tunča salāti? Labi gan brokastīs, gan pusdienās. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi, ja tomēr šie salāti nonākuši uz vakariņu galda, tad droši var papildināt ar glāzi sausā baltvīna.
Pagatavošana
30 min
1. Tomātus sagriež šķēlītēs, kārto uz šķīvja.
2. Tunci liek bļodā, klāt pievieno sasmalcinātu sarkano sīpolu, cieti vārītu olu, pievieno kaperus.
3. Pagatavo salātu mērci no olīveļļas, vīnogu etiķa, ķiploka, sinepēm, pipariem, sāls. Pievieno tunča masai, samaisa.
4. Pagatavoto masu liek uz tomātu šķēlēm. Rotā ar kādu svaigu zaļumu. Papildus košumam var pārkaisīt ar daļu no sasmalcinātajiem sīpoliem un nelielu daudzumu kaperu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu