Aveņu groziņš

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • • ¾ glāzes miltu
  • • ¼ tējkarotes sāls
  • • 1 ēdamkarote cukura
  • • 50 g sviesta
  • Pildījumam
  • • 150 g svaigo aveņu
  • • ½ glāzes saldā krējuma
  • • 1 ēdamkarote pūdercukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa mīklas sastāvdaļas, rūpīgi samīca. Miklu izrullē un izspiež mazus aplīšus. Liek groziņformās un piespiež. Cep krāsnī 200 °C temperatūrā 20 minūtes. Atdzesētus izņem no formām.
  2. Krējumu sakuļ ar pūdercukuru. Masu pilda groziņos un rotā ar svaigām avenēm.
  3. Pasniedz uz šķīvjiem pa vienam groziņam, rotātam ar piparmētru lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti