Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sieru

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 cilvēkiem
  • 8 vidēji lieli kartupeļi
  • 200 -300gr. maltā gaļa
  • 150 gr. siers
  • Majonēze(bez piedevām)
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 200 ml saldā krējuma
  • Garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra kartupeļus ar visu mizu.
  2. Apcep malto gaļu kopā ar sīpoliem,kartupeļus nomizo un sarīvē.Ņem karstum izturīgu trauku un tajā ieliek pusi no sarīvētajiem kartupeļie - izlīdzina tos, tad pievieno malto gaļu arī izlīdzina un pa virsu atkal kartupeļus (Lai veidojas slāņi)
  3. Virskārtā vienmērīgi uzliek nedaudz majonēzi un uzbet sarīvērtu sieru, pievieno garšvielas un pārlej ar saldo krējumu.
  4. Liek cepties cepeškrāsnī 30-40min 200 grādu tempretūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni