Štovēti kāposti ar medu

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigi štovētus kāpostus
  • 1 pac. sviesta
  • 3 ēdamkarotes medus

Pagatavošana

60 min.
  1. Ieliec katliņā svaigi štovētus kāpostus un līdz pusei pielej ūdeni. Liec uz plīts, kad kāposti zeltaini, pievieno sviestu, izkausē to un 3 minūtes pasautē. Pievieno medu 3 ēdamās karotes un turpini 10 minūtes sautēt. Kāpostiem vajadzētu būt kraukšķīgiem un maigiem.
  2. Pasniegt ar pārējiem svētku ēdieniem.

Komentāri

Andrejs Vasks 2012. gada 28. oktobris 16:38
Ko nozīmē "svaigi štovēti kāposti", kurus vajag ievietot katliņā (pannā) ? Tātad skābie kāposti vispirms termiski jāapstrādā ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni