Mīksti pīrādziņi bez rauga

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa biezpiena
  • ½ tk.cukura
  • ½ tk.sāls
  • 1 tk.sodas
  • 3 ēdk. eļļas
  • 15 ēdk.(vai vairāk)milti
  • Jebkāds iepriekš sagatavots pildījums pēc paša gardēža ieskatiem!:)

Pagatavošana

40 min.
  1. Bļodā samaisa biezpienu,sāli,cukuru, sodu un eļļu un tad pakāpeniski pievieno miltus, līdz brīdim kamēr mīklas masa nelīp pie pirkstiem!Pēc tam saveļ mīklas desiņu, sagriež to 1 cm biezās šķēlītes un katru gabaliņu izrullē apaļu!Liek pildījumu, taisa pīrādziņus, liek ieeļļotā pannā un cep cepeškrāsnī 20 min.Jāsanāk gaiši,gaiši dzelteniem!Pēc tam izņemot pīrādziņu pannu no cepeškrāsns(kamēr karsti)apsmērē plānā slānītī ar ketčupu(kas gardajiem,mīkstajiem pīrādziņiem piedos gan skaisti zeltainu krāsu,gan arī garšu)!

Komentāri

evelīna 2016. gada 5. novembris 15:22
šķiet ka man un manai gimenei labak garšoja bez ketčupu
Daiga 2012. gada 2. decembris 20:11
Paldies par recepti, noderēs konditora kursos, kad pašai ko būs jātaisa, izmantošu šo recepti :)
Ineta laura 2010. gada 30. novembris 20:44
iskatas gari japameigina:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti