Kāpostu pankūciņas kefīra mīklā

5 1
Kāpostu pankūciņas kefīra mīklā
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošanas laiks norādīts bez nakts, kurā kāposti mērcējas.

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg svaiga kāposta
  • 3 olas
  • 1 glāze/s kefīra
  • 2 glāze/s miltu
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • Sāls
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Vakarā smalki sagriež vai saēvelē kāpostu, aplej ar vārošu ūdeni un atstāj slēgtā traukā uz visu nakti.
  2. No rīta kāpostus caurdurī nokāš, pievieno olas, kefīru, miltus, sāli un cepamo pulveri.
  3. Cep taukvielās, kā plācenīšus vai pankūciņas.
    Pasniedz ar skābu krējumu vai kādu auksto krējuma mērci.

    Labu apetīti!
    Cep taukvielās, kā plācenīšus vai pankūciņas.
Pasniedz ar s...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni