Cepta zivs fileja 2

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja(es parasti izmantoju Pangasius fileju) 1 kg
  • Laims vai citrons
  • Galda etiķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Zivs garšviela
  • Ķiploks
  • Chilli pipars
  • Eļļa
  • Milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Atlaidina zivs fileju.Kārtīgi noskalo,pamērcē.
  2. Sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Liek traukā kurā gatavos marinādi.
  4. Uzspiež citrona vai ~3-4 laimu sulu.
  5. Pievieno galda etiķi,sāli,piparus,chilli piparu(nedaudz jo ass),saspiestu ķiploku(jo ķiploks vairāk jo garsīgāk).
  6. Marinādi es gatavoju pēc garšas tāpēc daudzumus nezināšu.Ja vēlas maigāku - pievieno nedaudz ūdens.
  7. Un atstāj uz kādu laiku marinēties.Es parasti atstāju ~ 2-3 stundas.Tad marināde ir forši savilkusies.
  8. Pannā ielej eļļu tā lai zivi ieliekot viņa vārītos (vairāk nekā vienkārši cepot zivi).
  9. Kad eļļa uzkarsusi - zivs gabaliņus panē miltos un liek cepties.Apgrozot lai veidotos skaista,brūngana garoziņa.
  10. Gatavos gabaliņus izņem no pannas un liek traukā uz kura ir ieklāta salvete kas uzsūs lieko eļļu.
  11. Zivs ir sulīga,garda.Labu apetīti.

Komentāri

Sintija 2011. gada 16. februāris 16:56
Recepte ir ievietota 2009. gada sākumā, kad par pangasijām neviens neko sliktu neteica. Manuprāt, komentārs ir nevietā. Izmantojot savas zināšanas, var izvēlēties jebkuras citas sev pieņemamas zivs fileju. Galvenais taču ir laba ēdiena pagatavošanas ideja!
Māris Tīrums 2010. gada 21. oktobris 18:16
Ak, Dievs vai tiešām ir vēl cilvēki, kas tik ļoti nemīl sevi, lai ēstu pangasiju....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni