Maltās gaļas mērce-ātri un garšīgi

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g maltās gaļas
  • 3 tomāti
  • 1 paciņa saldā krējuma (apm. 200 g)
  • 4 -5 daiviņas ķiploka
  • 1 buljona kubiks
  • Garšvielas (katram savas), bet noteikti - karijs
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz pannas apcep malto gaļu + karijs, tā, lai būtu smuki brūna - liek katliņā.
    Uz pannas apcep malto gaļu + karijs, tā, lai būtu smuki brūn...
  2. Sagriež un apcep tomātus (mizu var noņemt var atstāt) tā, lai izveidojas tāda,kā putriņa - liek klāt maltai gaļai.
    Sagriež un apcep tomātus (mizu var noņemt var atstāt) tā, la...
  3. Katlā ieliek 1 kub. buljonu,garšvielas pēc izjūtām.
  4. Pārlej ar ūdeni un liek vārīties aptuveni 20 min.
  5. Pielej saldo krējumu un pieliek sīki sagrieztus vai saspiestus ķiplokus, vāra uz mazas uguns vēl aptuveni 10 min.
  6. Brīdinājums: kad pieliesi saldo krējumu - skaties uzmanīgi, lai mērce "nepārskrien" pāri katlam.
    Brīdinājums: kad pieliesi saldo krējumu - skaties uzmanīgi,...
  7. Ieteikums - ja ēst gatavojot to dari "ar mīlestību", ēdiens sanāk 2x garšīgāks.
  8. Mēģini, un labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Judite 2012. gada 14. oktobris 16:25
sveiki,kada veida karijs jums ir ,vieglais ,videjais vai stiprais un cik daudz jus liekat klat tai maltai galai?
edgars 2010. gada 2. decembris 20:45
laba un viegla recepte
Baiba Artemjeva 2010. gada 18. jūnijs 15:31
Iznāca. Un garšo tik labi :)

Paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni