Sākums > Receptes > Salāti

Veselīgie biešu-burkānu salāti ar ciedru riekstiem

2009. gada 18. janvāris
Foto: Kristine Garina
Pagatavošana
80 min
1. Bieti, burkānus un olu novāra. Atdzesē.
2. Vārītu bieti sarīvē uz rupjas rīves.
3. Burkānu smalki sakapā.
4. Olu smalki sakapā.
5. Ķiploku smalki sakapā.
6. Visu samaisa, pievieno 1 pilnu ēdamkaroti ciedru riekstu.
7. Mērcei ņem jogurtu (jebkuru jogurtu bez garšas un piedevām), sajauc jogurtu ar mārrutkiem (aptuveni pus glāzi jogurta un 1 tējkaroti mārrutku), svaigi maltiem melniem pipariem, sāli pēc garšas, var pievienot nedaudz dārzeņu garšvielu maisījumu, arī pēc garšas.
8. Jogurta vietā var lietot krējumu, bet jogurts būs veselīgāk.
9. Salātus samaisa ar mērci. Labu apetīti !
Uz augšu