Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa apelsīnu-medus mērcītē

2009. gada 17. janvāris
Foto: Ilze Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Vistu nomazgā, uzliek uz pannas un ierīvē ar svaigi maltiem pipariem un sāli (var pievienot arī garšvielu vistas ēdieniem), apsvērē ar sinepēm.
2. Dažās vietās iegriež un saliek plūmes, pārlēj ar mērcīti.
3. Mērcīte:
4. No apelsīna izspiež sulu, ar visiem biezumiem ielej bļodiņā un pievieno medu!!!
5. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles, es iesaki, krāsnī ceptas kartupeļu daiviņas! :)
6. Nu, re, ātri vienkārši un garšīgi! Tikko pati izmēģināju savu jauno receoti!
7. Mīkstā, sulīga visti;na ar mazliet kraukšķīgu, bet tai pašā laikā sulīgu, skābeni-saldu garšu!
8. Lai labi garšo!
Uz augšu