Liellopa gaļa Velingtona gaumē

3 1
Liellopa gaļa Velingtona gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g liellopa gaļas filejas
  • 2 iepakojumi šampinjonu vai citu tumšu šēņu
  • 4 šķēlītes šķiņķa (parma ham)
  • 2-3 plāksnes kārtainās mīklas
  • 4 olu dzeltenumi
  • 3 ēd. k. sinepju
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

85 min.
  1. Gaļas fileju ierīvē ar garšvielām un apcep eļļa tā, lai viducis vēl paliek nedaudz sarkans.
  2. Atdzesē, tad apsmērē ar sinepēm un ļauj ievilkties.
  3. Tikmēr blenderī samaļ sēnes ar garšvielām - ne pārāk smalki, apcep tās uz pannas, lai iztvaicētu lieko šķidrumu. Atdzesē.
  4. Izrullē mīklu.
  5. Gaļu ietin šķiņķī.
    Uz mīklas viduča uzliek nedaudz sēņu masas, virsū liek gaļas gabalu, to no visām pusēm arī apliek ar sēnēm, aiztin mīklu.
  6. Tad aspmērē ar olu dzeltenumiem, pasāla ar rupjo sāli. Cep 200°C 35-40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Tad aspmērē ar olu dzeltenumiem,  pasāla ar rupjo sāli. Cep...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni