Lēcu un spinātu zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1-1.5 glāze/s sarkano lēcu
  • 1 iepakojums saldētu spinātu
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 liels sīpols
  • 1 gabaliņš dārzeņu buljona
  • 2 l ūdens
  • 1 ēd. k. garam masala
  • 3 ēd. k. romiešu ķimeņu (cumin)

Pagatavošana

30 min.
  1. Sasmalcina sīpolu.
  2. Katliņā uzkarsē eļļu un sīpolu apcep -- 5 minūtes, vienmērīgi maisot.
  3. Pievieno ūdeni un dārzeņu buljonu. Uzvāra.
  4. Pievieno iepriekš nomazgātas lēcas un uz vidējas uguns vāra apmēram 15 minūtes.
  5. Pievieno spinātus un vāra vēl 5-6 minūtes.
  6. Pieliek garam masala un ķimenes, vēl dažas minūtes pavāra.
    Ja vajag, beigās var vēl pielikt sāli un piparus.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas