Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meža gaļas rolmopši

2009. gada 5. janvāris
Foto: Līga
Pagatavošana
1 min
1. Saklapē meža gaļas gabalus karbonādēs un apkaisa ar sāli un pipariem.
2. sagriež papriku,burkānus,cūkgaļu un sieru garenos gabaliņos-apmēram 7cm garus un 5mm biezus un tos tin iekšā karbonādē
3. tad karbonādes gabaliņus aptin ar diegu ,lai vāroties mopši neizjūk.tad tos liek uz pannas un nobrūnina..
4. tikmēr "pīļu pannā" uzkarsē ūdeni ar sāli ,pipariem,sagrieztiem sīpoliem..
5. Kad mopši apcepti-liek pīļu pannā un vāra aptuveni 50 minūtes...
6. Kad tie gatavi,pievieno saldo krējumu un pavāra vēl 15 minūtes,tad pasniedz!
Uz augšu