Pēcsvētku salāti

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Neliela selerijas sakne
  • 2 skābi āboli, labāk mūsu pašu
  • 1 marinēts gurķis
  • 2 rfrotes olīveļļas
  • Dilles svaigas vai žāvētas

Pagatavošana

10 min.
  1. Marinētu gurķi sagriež smalkos gabaliņos. Selerijas sakni notīra un kopā ar attīrītiem no iekšām āboliem sasmalcina (sarīvē). Pievieno eļļu un uzkaisa drusciņ dilles.
  2. Sāls nav vajadzīgs.
  3. Labi garšo ar kvalitatīviem pastas izstrādājumiem (makaroniem).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti