Sākums > Receptes > Zupas

Gaļas soļanka 2

2009. gada 3. janvāris
Foto: Aina Lange
Pagatavošana
60 min
1. Vispirms sacep olīveļļā zeltainā brūnganumā rupjos gredzenos sagrieztus sīpolus un vidēji rupji sarīvetus burkanus . Tad pievieno "Admirāļa" ketčupu, visu samaisa un salej katlā, kur uzvarīts ūdens. Marinētos gurķus gaļu, desu, nieres sagriež garenās stremelītēs un pievieno. Turpina visu varīt apmeram 15 minūtes uz lēnas uguns, pec tam pievieno olīves, nedaudz pielej garsai gurķu marinadi un olīvu marinādi, citronpiparus un melnos piparus pēc garsas, ka arī sali, cukuru, sinepes, marrutkus. Turpina vārīt uz lenas uguns apmeram 30 minūtes. Ja nepieciešams pievieno papildus garsvielas pēc izvēles un garšas. Pasniedz ar pētersīļļiem vai dillēm. Pasniegšanas brīdī var pievienot arī citrona šķēli. Labu apetīti!!!
Uz augšu