Gaļas soļanka 2

5 1

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa (1 ēdamkarote)
  • Sīpoli (3 lieli)
  • Vidējs burkāns (viens)
  • Ketčups "Admirālis" ar ķiplokiem (puspudele)
  • 2.5 ūdens (2,5 l)
  • Doktordesa (200 grami vai mazais iepakojums)
  • Asi marinēti gurķi (3 - 4 vidēja lieluma)
  • Gaļa - cepta vai varīta, pec iespējas vairāk
  • Vārītas nieres (ja ir)
  • Melnas olīvas (pusburciņa)
  • Sinepes (tējkarote ar kaudzi, angļu vai krievu)
  • Marrutki (tējkarote ar kaudzi)
  • Citronpipari (malti)
  • Melnie pipari (malti)
  • Šķipsniņa sāls un cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Vispirms sacep olīveļļā zeltainā brūnganumā rupjos gredzenos sagrieztus sīpolus un vidēji rupji sarīvetus burkanus . Tad pievieno "Admirāļa" ketčupu, visu samaisa un salej katlā, kur uzvarīts ūdens. Marinētos gurķus gaļu, desu, nieres sagriež garenās stremelītēs un pievieno. Turpina visu varīt apmeram 15 minūtes uz lēnas uguns, pec tam pievieno olīves, nedaudz pielej garsai gurķu marinadi un olīvu marinādi, citronpiparus un melnos piparus pēc garsas, ka arī sali, cukuru, sinepes, marrutkus. Turpina vārīt uz lenas uguns apmeram 30 minūtes. Ja nepieciešams pievieno papildus garsvielas pēc izvēles un garšas. Pasniedz ar pētersīļļiem vai dillēm. Pasniegšanas brīdī var pievienot arī citrona šķēli. Labu apetīti!!!

Komentāri

es 2010. gada 24. augusts 13:27
un kad tad liek gaļu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas