Sākums > Receptes > Salāti

Eksotiski apelsīnu salāti

2009. gada 2. janvāris
Foto: Lolita Zubrīte
Pagatavošana
1 min
1. Rūpīgi nomizo apelsīnus. Sadala daviņās. Noņem plēvītes.
2. Vīģes sagriež mazos gabaliņos.
3. Čili pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem sēkliņas. Mīkstumu sasmalcina.
4. Katliņā samaisa citrona sulu ar apelsīnu sulu un medu. Maisījumu vāra apmēram 15min.
5. Pievieno sasmalcinātu čili, kanēli un koriandru.
6. Salātu traukā liek apelsīnu daiviņas un vīģu gabaliņus. Samaisa. Pārlej ar mērci.
7. Pasniedz pie gaļas ēdieniem, piemēram bifšteka, filejas vai antrekota.
Uz augšu