Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas dārzeņu mērcīte

2009. gada 2. janvāris
Foto: Dz. B.
Pagatavošana
30 min
1. Nomazgā un vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep un liek katliņā. Sarīvē burkānus uz rupjās rīves un pievieno vistiņai. Sagriež tomātus un sipoliņu mazos gabaliņos un liek cepties uz pannas. Kad tomātiņi ir apcepušies, to visu liek katliņā pie vistiņas un burkāniem. Pievieno glāzi ūdens un uzvāra, kad ūdens uzvārījies pievieno krējumu, bulijonu, sāli, piparus un miltus ar ūdeni pēc vajadzības (cik biezu mērci Jūs vēlaties). Kādu laiciņu pavāra un mērce gatava.
2. Ļoti labi garšo ar kartupeļiem.
3. Labu apetīti! ! !
4. Ceru ka esmu uzrakstījusi saprotami!!
Uz augšu