Sākums > Receptes > Brokastis

Ceptas maizīte ar mozzarellu

2008. gada 31. decembris
Foto: Amanda Barisa
Pagatavošana
1 min
1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 225*C. Baltmaizes klaipiņus gareniski pārgriež uz pusēm, apziež ar sviestu un uz pāris minūtēm ieliek cepeškrāsnī.
2. Dārzeņus nomazgā. Šampinjonus un tomātus sagriež šķēlītēs, papriku un puravu - plānas ripiņās. Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos, bet sieru - šķēlēs.
3. Četras grauzdētās maizītes kārtām pārklāj ar tomātu, šampinjonu un siera šķēlītēm, kā arī ar puravu gredzeniem. Pārējās maizītes pārklāj ar papriku, šķiņķa gabaliņiem, siera šķēlītēm un pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem.
4. Maizītes liek cepeškrāsnī un cep 10 -15 minūtes. Gatavas izņem laukā, apkaisa ar zaļumiem un pasniedz
Uz augšu