Ceptas maizīte ar mozzarellu

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 mazās franču baltmaizes
  • 20 g sviesta
  • 2 tomāti
  • 50 g svaigu šampinjonu
  • 1 dzeltena paprika
  • 1 zaļa paprika
  • 1 puravs
  • 75 g vārīta šķiņķa
  • 250 g Mozzarellas siera
  • Svaigi zaļumi
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 225*C. Baltmaizes klaipiņus gareniski pārgriež uz pusēm, apziež ar sviestu un uz pāris minūtēm ieliek cepeškrāsnī.
  2. Dārzeņus nomazgā. Šampinjonus un tomātus sagriež šķēlītēs, papriku un puravu - plānas ripiņās. Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos, bet sieru - šķēlēs.
  3. Četras grauzdētās maizītes kārtām pārklāj ar tomātu, šampinjonu un siera šķēlītēm, kā arī ar puravu gredzeniem. Pārējās maizītes pārklāj ar papriku, šķiņķa gabaliņiem, siera šķēlītēm un pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem.
  4. Maizītes liek cepeškrāsnī un cep 10 -15 minūtes. Gatavas izņem laukā, apkaisa ar zaļumiem un pasniedz

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis