Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Plānās pankūkas ar kartupeļu pildījumu

2008. gada 31. decembris
Foto: Dace Letinska
Pagatavošana
1 min
1. Nomizo kartupeļus un liek vārīties. Novārītus kartupeļus sastampā ar olu, mazliet piena, sasmalcinātiem sīpoliem, garšvielām, zaļumiem līdz izveidojas viendabīga masa. Papildus pēc vēlēšanās var pievienot apcepinātus smalki sagrieztus gaļas gabaliņus vai sēnes, vai sieru un tomātus. Ko sirds labprātāk tīko.
2. No olām, miltiem, piena, sāls un eļļas izveido plāno pankūku mīklu.
3. Cep plānās pankūkas un gatavas pilda ar izveidoto kartupeļu biezputru.
4. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.
5. Ļoti sātīgas un gardas, labu apetīti!
Uz augšu