Plānās pankūkas ar kartupeļu pildījumu

3 1

Sastāvdaļas

  • Olas
  • Milti
  • Piens
  • Sīpols
  • Kartupeļi
  • Garšvielas, zaļumi
  • Krējums vai ievārījums

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo kartupeļus un liek vārīties. Novārītus kartupeļus sastampā ar olu, mazliet piena, sasmalcinātiem sīpoliem, garšvielām, zaļumiem līdz izveidojas viendabīga masa. Papildus pēc vēlēšanās var pievienot apcepinātus smalki sagrieztus gaļas gabaliņus vai sēnes, vai sieru un tomātus. Ko sirds labprātāk tīko.
  2. No olām, miltiem, piena, sāls un eļļas izveido plāno pankūku mīklu.
  3. Cep plānās pankūkas un gatavas pilda ar izveidoto kartupeļu biezputru.
  4. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.
  5. Ļoti sātīgas un gardas, labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize