Pildīta medus kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 110 d margarīna
  • 1 ēdamkarote rīvēta apelīna mizas
  • 2 ola
  • 240 g miltu
  • 2 ½ tēlkarotes cepamā pulvera
  • 50 g piena
  • 150 g medus
  • 100 g cukura
  • ½ tējkarotes sāl
  • Apelsīnu vai citronu pildījums

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa margarīnu, rīvētu apelsīna mizu un sāli, tad pamazām pievieno cukuru un labi saputo. Pa vienai, labi mīklu sakuļot, pievieno olas.
  2. Sajauc kopā sijātus miltus un cepamo pulveri un izsijā vēl vairākas reizes. Pienu samaisa ar medu un piemaisa pārmaiņus ar miltiem, ākot un beidzot ar miltiem. Labi amaiīto mīklu pilda divās sagatavotās apaļās 20 cm kūku pannās, cep 20-30 minūtes vidēja kartuma krāsnī - 175*C.
  3. Ļauj 10-15 minūtes padzist pannā, tad izņem, atdzisina uz režģiem.
  4. Atdzisušu kūku pilda ar apelsīnu vai citronu pildijumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize