Pildīta medus kūka

2008. gada 30. decembris
Foto: Amanda Barisa
Pagatavošana
1 min
1. Samaisa margarīnu, rīvētu apelsīna mizu un sāli, tad pamazām pievieno cukuru un labi saputo. Pa vienai, labi mīklu sakuļot, pievieno olas.
2. Sajauc kopā sijātus miltus un cepamo pulveri un izsijā vēl vairākas reizes. Pienu samaisa ar medu un piemaisa pārmaiņus ar miltiem, ākot un beidzot ar miltiem. Labi amaiīto mīklu pilda divās sagatavotās apaļās 20 cm kūku pannās, cep 20-30 minūtes vidēja kartuma krāsnī - 175*C.
3. Ļauj 10-15 minūtes padzist pannā, tad izņem, atdzisina uz režģiem.
4. Atdzisušu kūku pilda ar apelsīnu vai citronu pildijumu.
Uz augšu