Ziemassvētku rausis

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 200 gr cukuru
  • 200 gr miltu
  • 250 gr šokolāde
  • Kanēls (pēc pašu velmes un garšas)
  • Saldais krējums

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas ar cukuru saputo, pievieno miltus - samaisa, rīvē klāt melno šokolādi un kanēli, visu labu samaisa un lej formā. Cep apuveni 30 min, jābūt tumši brūnam.
  2. Glazūrai - izkausē šokolādi pielej saldo krējumu (pēc velmes biezāku vai šķidrāku), sasmērē rausi ar šo glazūru!
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Madara 2011. gada 26. decembris 22:24
Nē, glazūra pati sacietēs, vēl uz glazūru var uzbērt kokosa skaidiņas!
Laura 2011. gada 23. decembris 14:19
Pec glazūras nevajag ielikt cepties

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti