Medus āboli ar mandelēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 -5vidēja lieluma skābi āboli
  • 2 ēdamkarotes sviesta vai margarīna
  • 4 -5 ēdamkarotes medus
  • 30 g mandeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež plānās šķēlēs. Lielā, smagā pannā izkausē sviestu vai margarīnu, bet neļauj tapt brūnam. Piemaisa medu; kad sāk vārīties, pieber ābolus, uzliek vāku, sautē uz vidējas uguns, šad tad apmaisot, līdz āboli caurspīdīgi un mīksti. Pa šo laiku mandeles aplej ar verdošu ūdeni; kad ūdens padzisis noloba brūnās ādiņas un mandeles pāršķeļ, pieber āboliem un karsē vēl kādas 2 minūtes.
  2. Ēd siltu vai aukstu, var pievienot pienu vai krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti