Ceptas tīģergarneles

4 1
Ceptas tīģergarneles
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Tīģergarneles
  • Olīveļla
  • Sāls
  • 2 daiviņa/s sasmalcināta ķiploka
  • Neliels gabaliņš čili pipara bez sēkliņām
  • Kajēnes pipari
  • Lociņi pasniegšanai
  • Sojas mērce pasniegšanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Marinādes sastāvdaļas sajauc kopā.
  2. Garneles iemaisa marinādē uz pāris minūtēm. Kad garšas sajaukušās kopā, garneles liek karstā pannā, kurā sakarsēts sviests vai olīveļļa. Cep 4 minūtes.
  3. Pasniedz pārkaisītas ar locņiem un apceptajiem ķiplociņiem un čili. Klāt - sojas mērce.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2010. gada 15. novembris 08:44
Jā, noloba, bet atstāj astīti, lai vieglāk ēst :)
Armanda 2010. gada 14. novembris 14:25
vai garneles noloba??
Daila 2010. gada 28. marts 19:45
Tiešām ātri un garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas