Garšīgais plovs

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas
  • 2 burkāni
  • Tomātu pastas burciņā
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 0.5 kg rīsi
  • Vegeta

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz sausas pannas apcep rīsus, dzeltenīgi brūnus, jācep uzmanīgi, lai nepiedeg. Tad uz sakņu rīves sarīvē burkānus, arī tos pēc rīsu apcepšanas apcep brūnus. Katra izcepta lieta jāliek atsevišķi bļodiņā. Rīsiem uzliek vārīties ūdeni un pa to laiku sagriež gaļu kubikos un liek arī apcept, kad gaļa gatava pieliek sīpolus un ķiplokus. Kad ūdens jau vāras liek rīsus, atsevišķi apceptos burkānus, gaļu ar sīpoliem un ķiplokiem, gaida, kad jau paliek risi mīksti, tad pievieno pastu un vegetu, pēc garšas. Rīsus nedrīkst pārvārīt, jābut irdeniem. Var arī pievienot zaļumus. Pasniedzot ēd ar krējumu.

Komentāri

Iveta 2013. gada 9. novembris 18:16
nu tak produkti nav lietas
kakens006 2010. gada 7. septembris 19:19
Uztaisiiju, bija kas savaadaaks nekaa vienmeer, njaa, labi ;)
Ekstravaganza 2010. gada 26. marts 21:43
Loti garshiigi. Man nebija tomaatu pastas, taapeec pievienoju nelielus tomaatus (apceptus kopaa ar galu un siipoliem) un nedaudz kechupa. Sanaaca njam njam :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni