Sākums > Receptes > Uzkodas

Karstā šampinjonu maizīte

2008. gada 19. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
5 min
1. Pannā izkausē sviestu, atļauj sākt putoties un tad nosmeļ visas baltās putas (rezultāts - sviests nepiedeg pie pannas un tik ļoti neuzsūcas sēnēs).
2. Šampinjoniem nogriež kātiņus, lai iegūtu līdzenu apakšu. Liek uz pannas cepties un no abām pusēm kārtīgi apbrūnina.
3. Paralēli sagrauzdē maizi tosterā, ja nav tostera, tad cepj blakus sēnēm sviestā.
4. Šampinjonus liek uz apgrauzdētās maizes un sēnēm virsū pilina citrona vai laima sulu.
5. Ja liekas par maigu, tad vienkārši jālieto vairāk skābo sulu, un var uzpilināt arī no otras puses sēnītei pirms tā tiek uzlikta uz maizes.
Uz augšu