Auzu pārslu cepumi

4 1

Sastāvdaļas

  • • 200 g sviesta
  • • 100 g ( ½ glāze) cukura
  • • 3 olas
  • • 300 g (3 glāzes) auzu pārslu
  • • 50- 80 g. (5-8 ēd.k.) kviešu miltu
  • • garšvielas.(sāls u.c)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu (100 g) ar cukuru, olu dzeltenumiem, garšvielām puto, kamēr cukurs izkusis. Pēc tam pievieno atdzesētas, sviestā (100 g.) nedaudz apgrauzdētas auzu pārslas, miltus, saputotus olu baltumus un samaisa. Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plātes un vidējā siltumā cep gaiši brūnas.

Komentāri

luīze 2012. gada 1. marts 17:31
man ļoti garšoja
Katrina 2012. gada 15. janvāris 20:23
Uz cik cilvekiem pietiek?
Armands 2011. gada 26. decembris 09:20
Tiešām ļoti gardi cepumiņi :-)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti