Sulīgais cūkgaļas šašliks majonēzē

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 3 g cūkgaļas kakla karbonādes
  • 3 paciņas majonēzes "Provansa"
  • 2 sīpoli
  • 2 paciņas garšvielu šašlikam
  • 1 paciņa garšvielu cūkgaļai

Pagatavošana

220 min.
  1. Sagriež gaļu gabaliņos.
  2. Sīpolus sagriež ripās. Pievieno gaļai..
  3. Pieliek garšvielas, majonēzi un atstāj kā minimums uz 3 h marinēties.
  4. Kad gaļa samarinējusies, dur uz iesmiem, cieši kopā gabaliņus un liek cepties.
    Svarīgi! Nepievienojiet atsevišķi sāli, jo tad tas nebūs tik sulīgs. Sāls pietiks no majonēzes.

    Lai labi garšo!
    Kad gaļa samarinējusies, dur uz iesmiem, cieši kopā gabaliņu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

janka 2012. gada 22. aprīlis 13:10
Sī ir laba recepte šašlikam. Es tikai liku garšvielu vegeti šašlikam,rosola majonēzi un vienu citronu.
Maris 2009. gada 25. jūnijs 18:17
Liels paldies autoram par labu recepti :) Ligo nakti loti nodereja tikaij es vel klat pieliku 20 gramus petersilus un 20 gramus dilites.un tureju 24 stundas.paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni