Mājas trifeles

2008. gada 15. decembris
Foto: Vēsma Beroza
Pagatavošana
1 min
1. Kā vien iespējmas, tā cepumus sadaudzīt smalki(es strādāju ar trauku ar augstām malām un ar stampiņu sasmalcināju, ja ir iespēja tad ar gaļas mašīnu vai kafijas dzirnaviņām).
2. Sasmalcinātos cepumus sajauc ar iebiezināto pienu. Var likt tik daudz klāt tos cepumus vai iebiezināto pienu,lai būtu tā ka kādu no sastāvdaļām tomēr varētu pielikt vēl vairāk, jo veidojot bumbiņas sastāvdaļas sajauksies daudz labāk un izlidzināsies- nekas nebūs pa daudz un pa maz.
3. Izveidotās bumbiņas apviļā kakao un kārto uz šķīvja un piespiez pie tā, veidojot trifeļu oriģinālo formu un gatavs! Tik uz kādu laiku jāieliek ledusskap, lai nedaudz sastings un garša būs daudz labāka.
4. Labu apetīti!
Uz augšu