Sākums > Receptes > Zupas

Saulainā vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem

2008. gada 14. decembris
Foto: Depositphotos.com
Ātri, ērti un vienkārši. Lai nemulsina kartupeļi un rīsi kopā - tie sader.
Pagatavošana
40 min
1. Ja izvēlas, vistas gaļu, kuru pēc tam jāatdala no kauliņiem vai jāsasmalcina, tad novāra vispirms vistu. Kad vista gatava, to izņem no katliņa un jau esošajā ūdenī pievieno rīsus. Ja izvēlas mazus vistas gabaliņus, kuri nav jāsmalcina, tad var likt vārīties reizē ar rīsiem.
2. Pievieno uz dārzeņu rīves sasmalcinātu burkānu.
3. Kad rīsi vidēji gatavi, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un gaļu, ja tā bija iepriekš jāatdala no kauliņa vai jāsasmalcina.
4. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz kartupeļi gatavi.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu