Sākums > Receptes > Zupas

Aromātiskā dārzeņu un siera zupa

2008. gada 7. decembris
Foto: Depositphotos.com
Īpaši garda pēc pastaigas ar vēsu balto vīnu.
Pagatavošana
30 min
1. Uzsilda apmeram 1 litru ūdens. Sīpolus sagriež pusriņķīšos un apcep bez taukiem uz pannas, liek ūdenī, lai vārās, pa to laiku apcep burkānus, drusku pievienojot olīveļļu. Liek arī tos katlā.
2. Sagriež kartupeļus kubiņos un arī ievieto katlā. Pieliek buljona kubiciņus.
3. Sadala puķkāpostus un liek katlā. Pēc 5 - 6 minūtem pievieno kausēto sieru un muskatriekstu, apmaisa, līdz siers izkūst.
4. Dilles smalki sakapā.
5. Zupu lej šķīvī, uzkaisa dilles un pasniedz ar grauzdētu tostermaizi.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu