Kūka "pārsla"

3 1

Sastāvdaļas

  • Biskvītam
  • 10 olas
  • 10 ēdamkarotes cukurs
  • 10 ēdamkarotes augstākā labuma milti
  • Vaniļas cukurs- šķipsniņa
  • Krēmam
  • 1 paciņa biezpiens ( 180-200g)
  • 200 g saldais krējums
  • 5 ēdamkarotes cukurs
  • Šķipsniņa vaniļas cukurs
  • Pārkaisīšanai
  • Kakao
  • Maliņām
  • Kaltētas biskvīta drumstalas

Pagatavošana

1 min.
  1. olas ar cukuru, vaniļas cukuru ar mikseri saputo stingrās putās, piemaisa ar mikseri lēni izsijātus miltus. lej uz kantainas pannas, kas izklāta ar cepampapīru. cep aptuveni 200 grādos gaiši brūnu biskvītu. kad biskvīts sāk kristies, tad ir gatavs. izņem no krāsns, un izgāž uz galda, lai atdziest . noņem papīru.
  2. atdzisušu pārgiez uz pusēm, vidū un virsū smērē puturkējumu ar biezpienu. to pagatavo, saputojot ar mikseri sado krējumukopā ar cukuru, vaniļas cukuru . gatavam piemaisa ar mikseri biezpienu. var berzt piezpienu arī caurs sietu, ja vēlas, lai nav tik graudains.
  3. apsmērē arī maliņas ar krēmu un apber ar drumstalām. virspusi pārkaisa ar kakao caur sietiņu, lai ir tumši brūna.
  4. p.s.
  5. maliņas var arī neapsmērēt, tad sanāks ko pārsmērēt vairākus biskvītus, un varēs griezt uzreiz kantainos porciju gabaliņos ....

Komentāri

Zanna 2015. gada 5. maijs 11:45
Super,man sanaca loti garsigi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(bez sodas)
Guna 2014. gada 1. marts 14:28
biskvītam jau sodu neliek ;)
santa 2012. gada 3. jūnijs 15:14
soda????
vai visas sastavdalas noraditas???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize