Trifeles 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 gr tumšās šokolādes
  • 50 ml saldā krējuma
  • 40 gr sviests
  • 30 ml ruma
  • Kakao pūlveris

Pagatavošana

3 min.
  1. Katliņā ūdens peldē izkausē šokolādi, saldo krējumu un sviestu, līdz masa ir viendabīga un spīdīga. Pielej rumu. Kvadrātveida trauku izklāj ar cepamo papīru, ielej tajā šokolādes masu un liek ledusskapī uz 2 st.
  2. Izņem trifeļu masu no ledusskapja, sagriež 30 vienādos gabaliņos, saveļ bumbiņās un liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Liek atpakaļ ledusskapī, lai bumbiņas kļūst cietas. Pirms iesaiņošanas pārkaisa ar kakao pulveri.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti