Biezpiena - cepumu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvs
  • 4 paciņas "Selgas" cepumu
  • 200 g marmelāde "Gundega"
  • 5 kg biezpiens
  • 100 g saldais krējums
  • Cukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Masai:
  2. biezpienu samīca, sajauc kopā ar saldo krējumu, cukuru un sagrieztiem marmelādes gabaliņiem.
  3. Cepumus apmērcē pienā vai ūdenī un klāj uz paplātes pa kārtām cepumus un biezpiena masu.
  4. Starp kārtām garšai var pievienot ievārījumu.
  5. Liek vēsumā un garšo apmēram pēc 2h

Komentāri

liene 2011. gada 15. augusts 15:26
nau

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes