T, 24.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Citādie burkāni
Citādie burkāni
Lilita Slomaka-Veckaktiņa
2008. gada 30. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1.
Notīra burkānus, sagriež stienīšos kā frī kartupeļus. Uz pannas uzlej eļļu, pieliek burkānus un cep 10 min.
2.
Tad pieliek sasmalcinātus ķiplokus.
3.
Pēc brīža pieber garšvielas dārzeņiem, cukuru. Sautē 20 min. Pasniedz pārkaisot zaļumus.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Veģetārās
Vegānu
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Biezpiens tiem, kam garšo salds: 10 gardi deserti
Interesanti
Tests
Vai vari pareizi ievietot trīs trūkstošos burtus garšvielu nosaukumos?
Recepšu izlases
Sāļie kārtainās mīklas našķi: launaga kārbiņai vai uzkodām ballītē
Recepšu izlases
Citas par citām gardākas: 14 plāno pankūku receptes kārtīgam pankūku rītam
Interesanti
Tests
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Ублюдки, да не те: в кино - новый фильм Гая Ричи, который активно сравнивают с Тарантино
RUS TVNET
Атмосфера накаляется: у Московской церкви в Эстонии больше имущества, чем сообщалось ранее
RUS TVNET
Шольц запретил Путину ссылаться на Иммануила Канта
(15)
RUS TVNET
"У меня была проблема с кокаином": Лева Би-2 о зависимостях и карьере в РФ
(1)
Uz augšu