3. Ērgļa spalvas galos notin ar krāsaino diegu. Tās izvieto rindā un pielīmē pie ādas lentas vai prievītes/celaines. Var spalvas arī piešūt, nevis līmēt. Vislabāk abus. Galvas rotu pielaiko, lai tā izskatītos apmēram kā attēlā.
4. Pannu ieziež ar taukvielu (eļļu, sviestu, cepjamo aerosolu), vislabāk vīnogu sēkliņu eļļu, un uzkarsē. Uz pannas pārsit divas olas un pārdur dzeltenumus. Uz mazas liesmas olas cep, kamēr tās izskatās garšīgas. Pievieno biš sāls.
5. -------------------------------
6. Olu uzliek uz skaista (vēlams māla) šķīvja un pārkaisa ar zaļumiem. Rupjmaizes šķēles pasmērē pa pannu, lai tās uzsūktu olaino eļļu. Arī uzliek uz šķīvja. Galvas rotu uzliek uz galvas un ēdienu nesteidzīgi apēd. Ja pēc tam vēl gribās ēst, var gatavot vēl vai doties medībās.